رژيم غذايي ، ميكروبيوم و سلامت ، جلد 11 ، در كتابچه راهنماي مهندسي

براي ابادي يك وبلاگ قوي براي ارائه دادن يكسري محتواهاي ناب و خاص براي بينندگان

رژيم غذايي ، ميكروبيوم و سلامت ، جلد 11 ، در كتابچه راهنماي مهندسي

رژيم غذايي ، ميكروبيوم و سلامت ، جلد 11 ، در كتابچه راهنماي مهندسي زيستي مواد غذايي ، به روزترين تحقيق را براي كمك به دانشمندان ، محققان و دانشجويان در زمينه مهندسي مواد غذايي در درك انواع مختلف ميكروبي موجود در روده ارائه مي دهد ، چرا آنها براي رشد ، ايمني و سلامتي انسان مهم هستند و چگونه مي توان از اين تفاهم براي پيشرفت بيشتر تحقيقات در جهت ايجاد محصولات غذايي سالم استفاده كرد. علاوه بر اين ، اين كتاب مطالعاتي را ارائه مي دهد كه به وضوح نشان مي دهد چگونه تنظيمات غذايي و رفتار اجتماعي به طور قابل توجهي بر تنوع گونه هاي ميكروبي در روده و مقادير عددي آنها تأثير مي گذارد ، كه ممكن است سلامت و بيماري را متعادل كند.اكتشافات تحقيقاتي را در مورد تأثير ميكروبيوت روده و تأثير آن بر سلامتي و بيماري برجسته مي كندرژيم غذايي و تغذيه در زوال عقل و كاهش شناختي يك منبع معتبر واحد به محققان و پزشكان ارائه مي دهد كه روابط متقابل پيچيده بين افت شناختي ، زوال عقل و روش اصلاح رژيم براي بهبود نتايج را بيان مي كند. در يك زمينه ميان رشته اي مانند تحقيقات و اقدامات زوال عقل ، پزشكان و محققان به يك منبع جامع نياز دارند كه به سرعت به آنها كمك مي كند تا طيف وسيعي از اجزاي تغذيه اي و چگونگي تأثير آنها بر كاهش شناختي و توسعه زوال عقل را شناسايي كنند.روابط متقابل پيچيده بين كاهش شناختي ، زوال عقل و روش اصلاح رژيم براي بهبود نتايج را كاوش مي كند
تمركز بر روي هر دو برنامه كاربردي تغذيه باليني و مطالعات باليني نوآورانه كه به عنوان پايه و اساس آزمايشات دقيق عمل مي كنند
شرايط و مكانيسم هاي خاص در زوال عقل و همچنين جنبه هاي كلي ، عوامل خطر ، شيوه زندگي و دستورالعمل هاي مربوط به پزشكان را پوشش مي دهد
محتواي فصل را از نظر مولكولي ، مكانيكي ، اپيدميولوژيك و عملي سازمان مي دهد ، به طوري كه همبستگي ها را مي توان در شرايط مختلف مشاهده كرد
در حالي كه تمركز بر روي كاربردهاي باليني است ، اين كتاب همچنين داراي مطالعات مهم و ابتكاري پيش باليني است كه به عنوان پايه و اساس آزمايشات دقيق عمل كرده اند. فصل ها شواهدي را نشان مي دهند كه چگونه اجزاي تغذيه اي ، چه در رژيم غذايي و چه در مكمل ها ، مي توانند مانع پيشرفت يا پيشرفت آن از ابتلا به زوال عقل شوند. نويسندگان بررسي مي كنند كه چگونه شرايط و فرآيندها بين شرايط تعريف شده و مطالعات حاضر همپوشاني دارند كه نشان مي دهد اجزاي رژيم غذايي ممكن است در تعدادي از شرايط مشخص شده با كاهش شناخت يا زوال عقل به همان اندازه موثر باشند. اين كتاب خواندن ضروري براي محققان و پزشكان باليني در زمينه تغذيه ، رژيم هاي غذايي ، سالخوردگي ، پرستاري ، مغز و اعصاب و روانشناسي و همچنين محققاني مانند دانشمندان علوم اعصاب ، بيوشيمي هاي سلولي و مولكولي ، علاقه مند به زوال عقل است.
شامل اطلاعاتي درباره غذاهاي سالم و نمونه هايي از آنها است
درباره ميكروبيوتاي روده در اوتيسم ، بيماري GI ، اختلالات اعصاب و روان ، چاقي و بيماري متابوليك بحث مي كند
عملكرد مانع روده را كاوش مي كند
بررسي مي كند كه چگونه تنظيمات غذايي بر ميكروبيوتاي روده تأثير مي گذارند


میکروب معده چیست؟

میکروب معده یا H. pylori یک باکتری معمولی است که در دستگاه گوارش رشد می کند و تمایل دارد به معده حمله کند. این باکتری تقریبا 60 درصد از جمعیت بالغ جهان را آلوده می کند. عفونت های میکروب معده معمولا بی ضرر هستند، اما بیشتر افراد آن را مسئول زخم معده و روده کوچک می دانند.

میکروب معده اغلب در دوران کودکی افراد را آلوده می کند. عفونت های این باکتری به طور معمول علائمی ایجاد نمی کنند، منتها ممکن است در بعضی از افراد، زخم های پپتیکی و یک بیماری التهابی به نام معده گاستریت ایجاد کند.

میکروب معده برای زندگی در محیط سخت و اسیدی معده سازگار شده است. این باکتری ها می توانند محیط اطراف خود را تغییر و اسیدیته آن را کاهش دهند تا بتوانند زنده بمانند. شکل مارپیچ میکروب معده به آن‌ها اجازه می‌دهد که به داخل شکم که توسط پوشش مخاطی محافظت می‌شود، نفوذ کنند و سلول‌های ایمنی بدن قادر به دسترسی به آن‌ها نباشند. این باکتری‌ می‌تواند با واکنش ایمنی تداخل پیدا کند و منجر به مشکلات معده شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.